Adaptační pobyt žáků 6. třídy

Termín: 7.- 9. 9. 2022

Místo: RS Dřevotvarka Podhradí nad Dyjí

Předpokládaná cena: 800-900,- (ubytování, strava 5x denně, program s instruktorem a doprava)

Vážení rodiče,

jako je již na naší škole tradicí, pořádáme pro žáky šestého ročníku adaptační pobyt. Důvodem je příchod nových spolužáků ze ZŠ v Hraběticích a potřeba je začlenit do třídy, je velmi důležité, aby děti v budování nových vzájemných vztahů vykročily tou správnou nohou.

Na tomto pobytu budou pracovat s odborníkem na danou problematiku, budou hrát různé adaptační a kolektivní hry, zkrátka budeme stmelovat nový třídní kolektiv. Proto bych byla velmi ráda, aby účast na této akci byla stoprocentní, teprve tehdy má daná akce ten správný smysl a plní náš společný cíl.

Vzhledem k tomu, že je nutné s žáky začít pracovat co nejdříve, objednali jsme pobyt na začátek září, z toho důvodu se schůzka s rodiči za účelem podání více informací uskuteční již v pátek 2. 9. 2022 v odpoledních hodinách, čas bude během srpna upřesněn na webu školy.

Program se bude realizovat v rekreačním středisku Dřevotvarka, dopravíme se sem ze Šanova vlakem, potom autobusem a následně z Podhradí do areálu půjdeme bez bagáže pěšky (zavazadla budou odvezena autem instruktora programu). Bližší informace Vám poskytneme na oné schůzce a žáci budou mít vlepeno do ŽK na začátku září, samozřejmě bude vše včas viset na školním webu.

Mgr. Martina Blažková, třídní učitelka

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.