Školní ples 2023

Dne 4. března naše základní škola za podpory obce Šanov, místních firem, občanů a ve spolupráci s žáky 9. ročníků uspořádala již 2. ročník školního plesu. Celá organizace této události nám zabrala pár měsíců a já osobně bych ji hodnotila jako velmi vydařenou.

Na začátku večera moderátoři Jan Juhás a Soňa Mažárová uvedli paní ředitelku, která všechny přivítala a tím tento kouzelný večer zahájila. K poslechu i tanci nám zahrála kapela Coolband. K zakoupení bylo občerstvení, které jsme připravili ve spolupráci s Helenou Varaďovou, o náš pitný režim se starala Hospůdka u Kačaby.

Během večera jsme měli možnost zhlédnout polonézu, kterou nám zatančili absolventi naší školy. Poté následovalo jejich slavnostní dekorování šerpami. Nutno říct, že tato část plesu nenechala oči jedné maminky suché. Polonézu i půlnoční překvapení nacvičili žáci za podpory paní učitelky Štursové.

Naši moderátoři také během plesu pobavili přítomné hosty anti-tombolou, kterou si připravili jako poděkování hostům, kteří si zakoupili místenky v předprodeji. Po této zábavné chvilce si pak návštěvníci mohli zakoupit lístky do tomboly, která čítala téměř 400 cen. Jednou z hlavních cen byl zahradní gril, který nám věnoval pan Juříček za firmu Heluz.

Ples trval až do ranních hodin a dle neustále zaplněného tanečního parketu jsme měli úspěch jak my, jako pořadatelé, tak i kapela Coolband, která na plese hrála.

Touto cestou bych ráda poděkovala všem sponzorům, kteří nám poskytli finanční či věcné dary. Nejdůležitější poděkování ovšem patří našim absolventům, kteří pilně nacvičovali polonézu i půlnoční překvapení a velmi ochotně pomáhali s přípravami i s celým průběhem této velmi důležité události v jejich životě.

Za nás, jako organizátory, děkujeme všem, kteří nás přišli podpořit, a těšíme se na příští rok.

Fotogalerie včetně videí je k nahlédnutí kliknutím na tento odkaz.

Bc. Lenka Čermáková

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.