Adapťák v Podhradí

Ve středu 8.9. jsme se s třídou sešli před vlakovým nádražím. Jeli jsme vlakem do Znojma a z toho místa jsme jeli autobusem na Vranov. Na Vranově na autobusové zastávce na nás čekala Marci s autem, do kterého nám dala kufry a tašky. Následně jsme šli čtyři a půl kilometru pěšky. Po cestě jsme se bavili a užívali si přírody. Okolo dvanácté hodiny jsme došli do tábora a hned při vstupu na nás čekaly Lucka a Marci. Po přivítání jsme si rozebrali kufry a chatky. Pak jsme šli hrát táborovou, seznamovací hru. Po zábavné hře a představení holkám Lucce a Marci jsme se šli najíst. Na
oběd jsme měli kuřecí stehno a rýži. Po jídle jsme šli hrát další hry, potom byla večeře a nakonec jsme si odpočinuli u filmu o Pikachu. Pak už nás jen čekala stezka sebepoznání, kterou si všichni moc užili. Byli jsme unavení, takže jsme šli už jen spát.

Druhý den ráno jsme se vzbudili, šli na snídani, udělali hygienu a hned se šlo na další hru. Tento den byl o důvěře. Hráli jsme různé hry ,ve kterých jsme museli důvěřovat ostatním. Např. všichni jsme stáli ve dvou řadách, takže vždy byli dva naproti sobě. Měli jsme natažené ruce tak , abychom se s tím druhým dotýkali prsty. Jeden stál bokem a musel běžet a
důvěřovat nám abychom zvedli ruce. Toto jsme dělali do oběda. Na oběd byla sekaná a brambory. Po obědě jsme měli odpočinek a během toho jsme si mohli jít koupit pití nebo nanuky. Následovaly další hry. Třeba skok do deky. Jeden člověk si vylezl na nízkou zeď a z té padal do deky, kterou jsme všichni drželi. Po hrách jsme měli jako večeři mexické fazole. V osm začala diskotéka. Většina z nás zpívala, tancovala a bavila se. O půl desáté jsme skončili a šli spát.

Třetí den už jsme odjížděli a tak jsme uklidili chatky a sbalili se. Když jsme byli sbalení vytáhli jsme kufry ven a dali je k Marci do auta. Opět nás čekala pár kilometrová procházka na autobusovou zastávku kam nám Marci dovezla kufry. Pak už jsme jen sedli do autobusu a jeli do Znojma na nádraží kde na nás čekal vlak. Sedli jsme do vlaku a jeli domů. V Hrušovanech na nádraží na nás čekali rodiče, kteří se na nás moc těšili. Tím byl ukončen náš adaptační kurz.

Nela Kohoutová, Vanesa Šmídová a Šárka Blechová, 6. ročník

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..