Setkání v Domově seniorů u příběhu s názvem O světle a tmě

Dne 4. 12. se partička tvořená devíti dobrovolníky, paní učitelkou Wolfovou a jedním DJem vydala do domova důchodců předvést všem divadlo zvané „Světlo a tma“ ve spolupráci s žáky přímětické školy. Po půl hodině a dvou zkouškách to vypuklo. Přicupitali jsme na „pódium“ s velkou odvahou a bílými plášti, na našich zpocených hrudích, připraveni na divadlo. Hrála hudba, vyprávěly se příběhy a různé citáty na téma našeho divadla a většina sálu se i dobře pobavila. Za naše vystoupení jsme byli odměněni sladkostmi a čtvrthodinovým odpočinkem po náročné práci.

Karolína Eliášová, 7. tř.

Dnes pár vybraných dětí Základní školy Šanov šlo do DS hrát pohádku o Světle a tmě, s pár vybranými děvčaty ze školy z Přímětic. I někteří senioři se zapojili do povídání o světle a tmě a co se s ní přihodilo. Bavilo to seniory a i nás děti.

Vendula Chudějová, 6. tř.

Pocítila jsem, že ty babičky a dědečkové byli úplně zanoření do těch příběhů o tmě a světle. Všichni se usmívali a mně se to líbilo a pak jsem se taky usmívala. Moc se mi to líbilo a myslím, že jim taky. Tenhle den byl moc pěkný.

Katarína Stropkovská, 4. tř.

Tady si můžete prohlédnout další fotky ze setkání.

Byl pro mě pěkný pocit, když se na obličeji seniorů objevil úsměv. Bylo super, že jsem se mohl zapojit do takhle pěkné věci. Jsem rád, že jsme udělali seniorům radost.

Michal Judex, 8. tř.

Na dnešním dnu se mi líbilo, jak tam pár seniorů vykládalo o zážitcích ze světla a tmy. Byly to jejich vzpomínky z dětství. Jedna paní se tam skoro rozbrečela.

Nicol Dulínková, 5. tř.

Tento den se mi líbil, protože jsme byli v domově důchodců za babičkama a dědečkama zahrát pohádku. Pocítila jsem radost na tváři jak nám tleskali a byla jsem ráda, že se jim to líbilo.

Zuzka Džuganová, 4. tř.

     

                                                                                                                                          

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..