Erasmus+ 2023: Šanov ve Španělsku – 11. den

Úterý 25.4 Tereza Zapletalová:

Dnešní den začal už klasicky tím, že jsem vstala v 7 hodin ráno a šla se nachystat na výlet. Ke škole nás odvezl Martiny táta, po cestě jsme si povídali o spoustě zajímavých věcech. Za cca hodinu přijel autobus, kterým jsme hodinu jeli na výlet do hor. Bylo to tam nádherné, měli jsme tři zastávky, na druhé zastávce jsme si společně zahráli hru A-E-I-O-U. Hra spočívá v tom, že se pinká míč do vzduchu a pokaždé se řekne A-E-I-O-U a na písmeno U se musí po někom vystřelit, pokud vás míč trefí, vypadáváte ze hry.

Po cestě jsme potkali stádo krav, nikdy v životě jsem blízko těmto zvířatům nebyla, ale vypadali šťastně, protože měli velký prostor k tomu, aby se mohli pást, nikde okolo nebyl žádný plot. Poté, co jsme dorazili na místo, jsme si sedli a dali si oběd, který jsme dostali od rodin, ve kterých trávíme tento týden.

Po obědě jsme si šli zahrát týmové hry. Bylo to moc fajn. Když jsme dohráli, dali jsme si chvíli pauzu a šli zpět k autobusu. Po příjezdu na místo nás opět vyzvedl Martiny táta a odvezl nás domů, kde jsme se osprchovaly a jely zpět do Alcalá, kde byl sraz s ostatními. Společně jsme si zašli na waffle. O půl deváté jsme jely domů a tam na nás čekala výborná večeře, u ní jsme si skvěle popovídali a dozvěděla jsem se, že jméno „Teresa“ je španělské jméno a že je tu velice oblíbené. Dnešní den jsem si velice užila.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..