3. a 4. schůze Zrcadlového parlamentu

Na třetí schůzi, která se uskutečnila 31.10.2018 jsme opět projednávali Vánoční akci, kterou navrhl žák deváté třídy, Petr Kubiš. S menšími úpravami se tato akce jednohlasně schválila. V další části schůze jsme se věnovali myšlenkové mapě, kterou si připravil místopředseda Josef Wolf. Ve zkratce šlo o to, že každý napsal na tabuli co trápí právě třídu, kterou zastupuje. Prokonzultovala se témata jako například šikana, uniformy nebo otevírání školy dříve. Rozhodli jsme se, že paní ředitelce předložíme návrh o nošení školních uniforem.

Dne 7.11.2018 se uskutečnila 4. schůze, které se zúčastnila i paní ředitelka. Schůzi jsme začali řešením návrhu “Krabice od bot”. Jedná se o sbírku starých hraček, oblečení pro děti v azylových domech nebo kojeneckých centrech či dětských domovech. Návrh byl jednohlasně schválen. Potom dostala slovo Natálie Šimšová, která představovala její návrhy na různé akce, ke kterým se vyjádřila paní ředitelka.

Poté jsme představili dotazník na zjištění vztahů ve třídách jako prevenci šikany, který vytvořila Michaela Masjaková a Natálie Šimšová, a ke kterému jsme řekli svůj názor a připomínky. Dále jsme řešili znovu uniformy, ale teď známe názor i paní ředitelky.

Michaela Masjaková

zástupkyně 7. třídy

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..