Celoroční hodnocení Zrcadlového parlamentu

V průběhu září proběhly ve třídách volby do školního parlamentu. Z každé třídy kromě první byl zvolen zástupce, který měl pravomoc hájit zájmy své třídy. Během prvních schůzek jsme si zvolili, logo, název, motto parlamentu a také funkce členů. Dohodli jsme se na pravidelných schůzích. Ne vždy byla účast stoprocentní a ne vždy jsme řešili příjemné záležitosti. Vždy se nám však vše podařilo vyřešit.

Začali jsme pořádat akce pro školu a první z nich byla Vánoční stezka a OVOV. Po čase jsme si domluvili schůzi s naší paní ředitelkou, pro kterou jsme si připravili několik otázek, na které nám dostatečně odpověděla. Celý rok nás podporovala v naší aktivitě a my jí touto cestou děkujeme.

Následně jsme začali plánovat poslední akci Šanov hledá talenty, o které si můžete přečíst v předchozím článku. Za naše celoroční snažení jsme dostali odměnu formou výletu a návštěvy jiného parlamentu, o kterém je zmínka v aktualitách. Na příští rok plánujeme spoustu zajímavých setkání a akcí. A už teď se moc těšíme. Musíme se však rozloučit s naší skvělou předsedkyní Evou Popelkovou, která už svojí éru na základní škole končí. Doufáme, že další předseda bude stejně tak dobrý. Pro tento školní rok se Zrcadlový parlament loučí a přeje všem žákům krásné prázdniny.

Poslední slova předsedkyně: Jsem neskutečně moc ráda, že jsem mohla být ve skvělém kolektivu jako právě s vámi. Doufám, že se budete jenom zlepšovat a organizovat ještě lepší akce. Přeji vám v dalších školních dlouhých letech jenom úspěchy. Děkuji 🙂 Eva Popelková, 9. tř.