Můj strom pro naši planetu

Ve čtvrtek 21. října pořádala naše škola v areálu mateřské školky zahradní slavnost s názvem Můj strom pro naši planetu. Jak už název podnikavého dne napovídá, naším cílem bylo pozvat všechny lidi dobré vůle, a především také ty, kterým není lhostejné prostředí a okolí naší obce.

Žáci druhého stupně školy pro účastníky připravili naučnou stezku mezi stromy s různorodými zábavnými aktivitami. Zúčastnili se jí nejen žáci prvního stupně školy a školky, ale i jejich rodiče a prarodiče. A zdálo se, že všechny, kteří se stezky zúčastnili, připravené úkoly velmi zaujaly a bavily.

Smyslem celé slavnosti bylo pozvat všechny, kteří se aktivně zajímají o okolí své obce, a kteří mají zájem zlepšit stav naší planety tím, že jí věnují strom, který bude na jaře příštího roku v areálu školky vysazen. Ten také ponese označení se jménem donátora.

Myslím, že se už všichni nemůžeme dočkat toho, jak bude zahrada naší školky na jaře s těmito krásnými symboly života vypadat! Prohlédněte si zde kompletní fotogalerii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.