Erasmus+ 2023: šanov ve Španělsku – 9. den

Neděle 23.4 Lukáš Lučan:

Po dnešním dnu jsem byl úplně vyřízený, neboť jsem naspal pouze 6 hodin. Na snídani jsme došli já, Vláďa a Luboš společně s paní učitelkou trochu později než ostatní, protože jsme byli přechozí den na zápase v Madridu, po kterém jsme se dostali zpět na hotel až okolo 1 hodiny ráno. Po snídani se nic zajímavého nedělo, měli jsem za úkol uklidit pokoje a zabalit si kufry. Chystali jsme se do rodin.

Ještě ráno se mi povedlo zlomit novou desku na skateboardu, který jsem měl asi týden, ale naštěstí jsem si zde koupil náhradní, takže jsem si ji vyměnil a jezdil dál. V 5 hodin odpoledne jsme vyzvedli kufry a šli ke škole, kde jsem se měli potkat s našimi partnery. Poté, co jsme se všichni přivítali, čekala nás cesta do rodin. S Javim jsme došli k němu domů, on mě provedl a já si vybalil. Jak jsem měl hotovo, hned jsme šli ven s ostatními kluky a také se Zoe.

Musím přiznat, že to byla s nimi opravdu sranda. Večer jsme došli zpět k Javimu a já poznal jeho rodiče, kteří jsou na mě opravdu milí. Je to tu opravdu super. Mají to zde sice menší, ale velmi útulné. Jsem opravdu rád, že si vyměním pobyt zrovna s Javim.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.